• Sommige functionaliteiten werken niet in de app.

Check of u de laatste versie van de app gebruikt. In de App of Play store kunt u de app updaten. Na updaten, uitloggen en inloggen. Mocht dit niet werken kun je een ticket indienen via feedback over Fixi.

• Als ik zoek op een melding kan ik de melding niet vinden of staat er geen resultaten gevonden.

Zoeken kan op meldingsnummer, straatnaam, plaats, e-mailadres, telefoonnummer enz. Dit kan wel maar met 1 zoekterm en niet 2 tegelijk.