• Kan ik zien wat er is gebeurd met een melding?

Ja dit kun je zie bij de geschiedenis. Klik op het klokje rechtsboven. Hier kun je zien wat er gebeurd is met een melding.

• Hoe reageer ik alleen naar een collega?

Tik je reactie en selecteer onder het reactieveld ‘intern voor collega’. De reactie is dan alleen zichtbaar voor collega’s.

• Hoe zoek ik naar een melding?

Zoeken kan in de zoekbalk, de balk naast het vergrootglas. Zoek op meldingsnummer, straatnaam, plaatsnaam of meldergegevens.

• Ik heb een melding zonder persoonsgegevens binnengekregen hoe kan dat?

Helaas komt het wel eens voor dat een melding zonder gegevens binnenkomt. Waar dit aan ligt is nog niet duidelijk. Komt de melding binnen zonder meldergegevens, maar staan er wel gegevens in de beschrijving of wordt er gerefereerd naar een andere melding? Stuur ons dan het meldingsnummer door via support@fixi.nl. Wij zullen dan onderzoeken hoe de melder de melding heeft kunnen indienen.