Indien u een account aanmaakt op ons support portaal dan krijgt een e-mail met een activatie link. De tekst ziet er als volgt uit:

Gefeliciteerd, vanaf dit moment heb je een nieuw Decos support account!

Voordat het feest écht begint vragen wij jou het volgende te doen:
Klik op de volgende link om het account te activeren: https://joinsupport.decos.com/register/eenaantalkaraktersstaanhier

Stel jouw wachtwoord in.

Werkt de bovenstaande link niet? Geen paniek, kopieer de bovenstaande link en plak het in een internet browser.

Is het probleem er nog? Voer dan de volgende stappen uit:
Ga rustig zitten.
Haal diep adem.
Probeer een andere internet browser.
Neem contact op met onze Support team en wij helpen je graag verder!

Met vriendelijke groet,
Support team Decos

Dit is dan ook geen phising e-mail, maar een legitieme e-mail. Indien u toch twijfelt klik dan niet op de link maar neem telefonisch contact op met Customer Support op +31883326707 of stuur een e-mail naar customersupport@decos.com.