Bedankt voor je zoektocht in onze kennisbank voor software.

Om het sneller naar jullie te kunnen brengen proberen wij het op minder plekken gespreid te hebben.

Vanaf april 2020 is de software te vinden op onze wiki pagina.

Door op de versienummer te drukken zie je de software, servicepacks en releasenotes op een plek.

Dit voor JOIN Zaak & Document(met per kwartaal start JOIN Postcode Module), JOIN Integraties en JOIN Klantcontact.

Klik hier om naar de releasenotes pagina van de wiki te gaan.

Klik daarna op de versie die je wilt.