Hoe kan je een themapagina toevoegen?

De themapagina inhoud kan voorzien worden van een instelling waar recent toegevoegde items mee kunnen worden getoond (themapagina’s is een aparte licentie module binnen JKC).

Themapagina’s kunnen op basis van priviléges worden getoond. Per themapagina kan worden ingesteld of deze moet worden getoond op het dashboard.

Het toevoegen van een themapagina kan vanaf versie 3.1.4. via de eindgebruiker applicatie en hoeft niet meer via de admin tool te worden gedaan. Het toevoegen van themapagina’s is alleen toegestaan aan geautoriseerde gebruikers.

Hoe kan een eindgebruiker een themapagina toevoegen?