Vanaf Maart 2020 gaat Microsoft een wijziging doorvoeren om de beveiliging van de verbindingen met de Active Directory via LDAP te verbeteren. Dit is te lezen in het volgende kennisbankartikel:

https://portal.msrc.microsoft.com/en-us/security-guidance/advisory/ADV190023

en

https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4520412/2020-ldap-channel-binding-and-ldap-signing-requirement-for-windows

Er is ons door meerdere klanten gevraagd of onze LDAP Import software hiermee kan om gaan en dat kan het.

Zodra het AD alleen nog maar beschikbaar is via poort 636 dan moet er wel een wijziging gemaakt worden in het  DecosImportLdapUser.exe.config bestand.