Het komt soms wel eens voor dat in het venster bestanden het icoon voor het converteren naar een PDF dubbel verschijnt.

In dit geval dien je de volgende query uit te voeren:

SELECT SESSION_VARIABLE FROM GLOBALMEMO WHERE SESSION_VARIABLE LIKE 'EXTBUTTONS_%PDF%';
UPDATE GLOBALMEMO SET SESSION_VARIABLE='EXTBUTTONS_TIFFDEF_FORM__DECOSPDFCONVERT' WHERE SESSION_VARIABLE='EXTBUTTONS_TIFFDEF_FORM_DECOSCONVERTPDF'

LET OP

- Maak een kopie van de database voordat je de query gaat uitvoeren!

- Mochten het probleem ook spelen in de acceptatie/testomgeving dan is het aan te raden om dit eerst in de test omgeving uit te voeren (indien jullie gebruik maken van een aparte database voor test moet de query uiteraard daar uitgevoerd worden). Als je het gewenste resultaat te zien krijgt kan je het doorvoeren binnen de productie omgeving.

Indien na het uitvoeren van de query het probleem niet is verholpen is het aan te raden om hier een ticket voor aan te maken.