Servicepack:

Handleiding installeren servicepack

JOIN BAG ondersteuning

Kadaster heeft ons geïnformeerd over het beëindigen van de ondersteuning van TLS 1.0/1.1 per 18 november 2019. Vanaf dat moment zal alleen nog berichtenverkeer via TLS 1.2 worden ondersteund. Het is daarom van groot belang dat u deze servicepack uiterlijk 17 november 2019 installeert op uw test- en productieomgeving.

In de besluitvorming module blijven monitoring stappen onterecht open staan:

Bij een bepaalde combinatie van factoren bleven monitoring stappen actief in de werkvoorraad terwijl deze al afgehandeld hadden moeten zijn.

Voor dit issue is zowel een servicepack als een tool uitgebracht om de openstaande acties met terugwerkende kracht alsnog af te handelen.

Actienummer: 10642

Diakrieten werken niet in item profielen:

Wanneer speciale letters gebruikt worden word hiervoor de code getoond in plaats van de speciale letter.

Actienummer: 10617

Gebruiker wordt niet herkent als behandelaar:

Wanneer een registratie aangemaakt word is het niet mogelijk om een gebruiker als behandelaar te kiezen terwijl de gebruikerstabel hieraan gekoppeld is.

Actienummer: 10616

JOIN Now in combinatie met SSL-offloading:

JOIN Now slaagt er niet in om een nieuw Word-bestand in de WebDAV-modus op te slaan wanneer de website SSL-offloading gebruikt.

Actienummer: 10615

Workaround/oplossing:

Deze actiepunten wordt opgelost in 6.26 of installeer de servicepack. Neem hiervoor wel eerst aandachtig de instructies door.

Known issues opgenomen in de 6.25 release van 26 april 2019:

10592: Performance Ztc Sync

10599: Beveiligingsissues gevonden in penetratietest.

10526: CK Editor beveilgingsissues.

10600: Silverlight-workflow designer geeft een foutmelding bij het openen van een recent opgeslagen workflow.

10591: Scan documenten met een correcte OCR worden niet geïndexeerd door de bulkindexer.

10531: MIT-sjablonen worden soms niet geopend in Internet Explorer wanneer ze zijn gemaakt vanuit de antwoordwizard.

10610: [ADFS] Gebruikers worden ten onrechte geblokkeerd door de AADSYNC background task.

10607: [ADFS] Een gebruiker wordt geblokkeerd door de AAD-gebruikerssynchronisatie wanneer de onPremisesSamAccountName niet overeenkomt met de accountnaam die wordt gebruikt in Azure Active Directory.

10606: [ADFS] Geen toegang tot toepassing na verlenging van verlopen AAD-sleutel.

10597: [ADFS] Azure Active Directory signing key rollover werkt niet correct.

10587: Interne fouten in ADFS-module.

10507: [ADFS] Synchroniseer Azure Group-lidmaatschap van gebruikers in de AADSync-taak.

10586: Bulkindexer

10579: Ztc Sync

10583: Verbeter de performance voor het ophalen van zaakdocumenten in Connect.

10578: Sta het filteren van bestanden op het veld ITEMTYPE_KEY2 toe.

10582: Het alleen zichtbaar voor veld van een dossier wordt genegereerd bij zaakdocumenten als het veld niet wordt gekopieerd.

10574: Cachingprobleem in REST API en Angular http-client.

10563: [JOIN Mobile] Lijst met activiteiten in de mobiele app maakt gebruik van het filter dat door dezelfde gebruiker in JOIN Portal is toegepast.

10562: [JOIN Mobile] Positionering van de login-knop en beschrijving komt niet overeen met het ontwerp.

10559: Lock-update kost te veel tijd in JOIN Now voor grote boeken, wanneer records gefilterd zijn in JOIN Portal.

Releasedatum 6.25: 1 april 2019