LET OP: Indien de organisatie gebruik maakt van deze versie valt het buiten onze Support License Agreement. Wij leveren geen support op versie 6.22 of ouder.

Achtergrond service onbereikbaar op admin:

Verschillende processen zoals het genereren van overzichten of het recyclen van de IIS pool werken niet meer.

Workaround/oplossing:

Dit wordt opgelost in 6.23 of installeer de hotfix. Neem hiervoor wel eerst aandachtig de instructies door.

Actienummer: 85806

Automatische PDF-conversie werkt niet

Bestanden in afgehandelde registraties worden niet automatisch meer geconverteerd naar PDF, ondanks dat aan alle voorwaarden is voldaan.

Workaround/oplossing:

Dit wordt opgelost in 6.23 of installeer de hotfix . Neem hiervoor wel eerst aandachtig de instructies door.

Actienummer: 88006

Search-index wordt niet goed bijgewerkt nadat de boekrechten gewijzigd zijn

Bij gebruik van Join Search wordt de Search-index niet goed bijgewerkt nadat de rechten van een boek aangepast zijn. Hierdoor kunnen niet-geautoriseerden wel de registraties in de lijstweergave zien.

Workaround/oplossing:

Dit wordt opgelost in 6.23 of installeer de hotfix. Neem hiervoor wel eerst aandachtig de instructies door.

Actienummer: 89599