De huidige bestanden worden steeds groter. Daarom volstaat de standaard limiet vaak niet meer die standaard wordt ingesteld. Je kunt deze limiet voor het ontvangen van bestanden uit bijvoorbeeld Roxit SquitXO ophogen.

Dit doe je in de Internet Information Server (IIS) Manager. En wel op de applicatie "Decos.Integrations.StUFZKN.ReceptionService".

In de onderstaande schermprint staat waar je dit kunt doen. In de schermprint is de standaard waarde te zien. Omgerekend is dit ongeveer 30MB. Door een extra nul toe te voegen wordt het limiet 300MB.

Na de aanpassing wel even de bijbehorende Application Pool in de IIS Manager Recyclen.

300MB is voor de meeste organisaties voldoende. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met Customer Support. Let op. Het artikel gaat verder onder de afbeelding.

Ervaring heeft ons geleerd dat de bovengenoemde stappen ook uitgevoerd moeten worden op de volgende applications in IIS. Daarnaast is het ook niet geheel onmogelijk dat de server van de verzendende applicatie te weinig geheugen heeft of andere storingen. Bekijk dan ook de logbestanden van de externe applicatie.