Wegens een bug met zaaktypen is het bij enkele klanten voorgekomen dat zaaktypen, maar ook bijbehorende workflows en tabellen, gedupliceerd zijn. We hebben een tool gemaakt om dit te corrigeren.

Volg de 7 stappen hieronder om deze uit te voeren.

1. Voordat de tool kan worden uitgevoerd is het verstandig een kopie/snapshot te maken ter backup.

2. Zet de ZTCsync service uit op de server

3. Download de tool vanaf de volgende locatie: https://support.decos.nl/tools/DeDuplicateZtcBooks.zip.

4. Unblock de zip en pak deze uit

image

5. Voer DuplicateZTCBooks uit als adminstrator

6. Selecteer dan eerst de tool uit voor Zaak en documenttypen, voordat je anderen onderdelen ontdubbeld.

7. Zet hierna de ZTCsync service weer aan.