Op deze pagina kunt u de bestanden voor patch 6.18 downloaden. Wij adviseren u eerst de installatiehandleiding voor deze patch door te lezen voor u de bestanden gaat installeren.

De onderstaande bestanden zijn beschikbaar:

Release notes JOIN Zaak & Document patch 6.18 (Nederlands)

Release notes JOIN Zaak & Document patch 6.18 (English)

Installatiehandleiding 6.18 (Nederlands)

Installation manual 6.18 (English)

JOIN Zaak & Document patch 6.18 executable setup

JOIN Zaak & Document patch 6.18 MSI setup

JOIN Now Client 6.18 executable setup

JOIN Now Client 6.18 MSI setup

JOINNowClientX64-60018-exe.zip

JOINNowClientX64-60018-msi.zip

JOIN Zaaktypen - Beschrijving Integratie met JOIN Zaak & Document

Vrijgave advies

Beveiligingsrichtlijnen - JOIN Zaak en Document configuratie

Heeft u vragen naar aanleiding van de installatie van deze patch, kunt u terecht bij onze afdeling Customer Support 088-3326707.