Sinds Office 2013 kent Outlook een functie die bijhoud hoelang het laden van de add-in duurt. Als Outlook vindt dat het laden van de JOIN Now add-in te lang duurt dan wordt deze continue uitgeschakeld zelfs wanneer de gebruiker hemhandmatig weer inschakelt.

De gebruiker kan in het dialoogvenster aangegeven dat de add-in altijd geladen moet worden. Helaas komt dit dialoogvenster niet altijd in beeld. Zie deze pagina voor een voorbeeld:

https://support.microsoft.com/nl-nl/kb/2758876

Als dit probleem zich bij meerdere personen in een organisatie voor doet dan kan je via de onderstaande register aanpassing er voor zorgen dat de JOIN Now add-in altijd geladen wordt:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\15.0\Outlook\Resiliency\DoNotDisableAddinList]

"DecosOfficeAddin.Connect"=dword:00000001

Letop dat het versie nummer hier van belang is (in dit voorbeeld is Outlook 15=Outlook 2013).