Beste klant.

Hieronder vindt u de link naar het programma dat de problemen corrigeert omtrent het hebben van dubbele velden in itemprofielen van Zaaktypen.

Dit kan opgetreden zijn na het opnieuw publiceren van Zaaktypen in de periode van 26 januari 2017 en 4  februrari 2017.

De link.

LET OP! Schakel eerst de ZTC sync service uit voordat je de tool draait!

Het uitvoeren van het programma dient op de JOIN server te gebeuren.

Vergeet niet na het downloaden van het zip bestand om deze te de-blokkeren!