Het kan voorkomen dat u gevraagd wordt om een bestand (bijvoorbeeld een database) te uploaden naar onze FTP server.

Het is noodzakelijk om een programma te gebruiken die om kan gaan met beveiligde ftp, namelijk SFTP.

Hiervoor kunt u bijvoorbeeld het gratis FileZilla gebruiken wat aan de eisen voldoet.

Er zijn natuurlijk legio andere FTP-programma's te vinden, maar deze werkt erg eenvoudig.

1) U kunt FileZilla te downloaden via https://filezilla-project.org/

2) Via de Site Manager kunt u de gegevens aanmaken, wat te vinden is via de interface van FileZilla door te klikken op:

3) Hierna kunt u uw gegevens invullen en opslaan:

4) Klik vervolgens op 'Connect' om te verbinden naar de FTP server.

Bij <<Uw licentienummer>> en <<Uw wachtwoord>> moet u natuurlijk de gegevens invullen die voor u bestemd zijn.

Mochten bovenstaande gegevens niet bekend zijn, kunt u hiervoor een ticket aanmaken door een aangemeld contactpersoon.

Vermeld bij het aanmelden uw contactgegevens en voor welke organisatie het betreft.