Het is mogelijk om gelijktijdig met een andere gebruiker in een bestand te werken, dit kan soms wel wat verloren werk opleveren. 

Om dit te voorkomen kunnen bestanden op alleen lezen gezet worden. Zie in de bijlage hoe je dit kan instellen.


1. Open de Configuration Editor

2. Zoek de optie "Enable file locking"

3. Stel de optie in als true