Om het voor de medewerkers mogelijk te maken u snel en adequaat te helpen, maken wij gebruik van de applicatie Teamviewer.

Deze applicatie stelt ons in staat om van afstand (remote) in te loggen op uw omgeving. Klik op de volgende link om Teamviewer op uw pc of Decos server te starten:

Start Teamviewer

Als de bovenstaande link niet werkt kun je gaan naar http://tv.decos.nl en daar de een andere versie van Teamviewer downloaden en uitvoeren op de benodigde werkplek of Decos server.